sobota 16. listopadu 2013

Kačerův french toast

Co jsem v Lidlu zahlédla celozrnný toastový chléb (to fakt brzo), musela jsem ho mít i přes to, že to není nic, co by bylo super clean, uznejte, že takový v topinkovači opečený plátek, ještě teplý namazaný medem, je prostě lahoda. Když jsem přemýšlela, co k sobotní snídani, volba padla na french toast, který jsem neměla, jak je rok dlouhý. Původně měly mít na mém stole premiéru vafle, ale vaflovač bohužel ještě nedorazil, tak musím svůj absťák přežít ještě minimálně do pondělí a pak se konečně vrhnu do testování a hlavně labužírování vaflí na milion způsobů. Každopádně toustík ve vajíčku je skvělá alternativa. Hlavně pro všechny milovníky skořice, jako jsem já, protože ta k tomu sedí prostě perfektně, ideálně rovnou do vajíčka a pak ještě navrch a doprostřed a okolo! Když na pánev přihodíte ještě kousky jablíček, užijete si to ještě dvakrát víc. Dnes tedy celozrnný french toast s banánem, opečeným jablíčkem a skořicí, doplněný o tvaroh utřený s jogurtem, červené (růžové?) hroznové víno a zelený čaj.







No a ten hrníček, to je jen takový bonus. Přeju krásný den! :)

20 komentářů:

  1. škoda, že mne sa nikdy raňajky nechcú chystať :D ale vyzerá to fakt chutne a ten hrnček je rozkošný :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chystám to s láskou :D a ten hrníček mi vždycky zlepší den :)

      Vymazat
  2. Už aby byl čas večeře! Nebo...spíš snídaně!:D slintám tu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já taky :D proč nemůžu jíst jenom snídaně? :D život by byl mnohem lepší :)

      Vymazat
  3. ja najskôr, že to máš banán a redkvičku a potom vidím vedľa to hrozno... no fajn, a už som si skoro myslela, že si divná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono to fakt tak vypadá :D je to jablíčko trochu opečené na pánvi :)

      Vymazat
  4. Vypadá to úžasně :) French toasty jsem si chci vyrobit už hrozně dlouho a pořád jsem strašně líná. Ale zítra už to uskutečním, přísahám! :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zvláštní název :D ale vypadá to krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když já už fakt nevím, co tam pořád psát :D nejradši bych ty názvy článků zrušila :D děkuju :)

      Vymazat
  6. Když máš ráda zelený čaj, doporučju matcha čaj, ten ti doplní energii jak máloco :) Toust ve vajíčku jsem ještě neměl, ale zato obyčejný celozrnný nebo obyčj chleba ve vajíčku není taky k zahození :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, určitě ho někdy vyzkouším. Mám to v plánu, jen se mi nechce do schánění (a pak taky placení :D). Chleba ve vajíčku plavoucí v litru oleje je zkrátka klasická nouzovka, a ještě s kečupem! Kde jen jsou ty časy.. :D

      Vymazat
  7. Nádherné fotky! takové už jsem dlouho neviděla :)

    OdpovědětVymazat
  8. Toasťák moc nemusím, ale vypadá to hezky:)

    OdpovědětVymazat