neděle 3. listopadu 2013

Perfektní snídaně

Už ani nevím, kdy jsem naposledy vařila ovesnou kaši v kastrůlku na plotně. Je to celkem škoda, že jsem to klasické ranní míchání odstavila na vedlejší kolej, sporák nahradila mikrovlnka a vločky namočené přes noc (ve vodě, ty čuně!). Dnešek nebyl výjimkou. Hlavním úkolem bylo uvařit perfektní kaši, na pohled i (na dotek) na chuť. Tak tady je. Perníková ovesná kaše se lněným semínkem, banánem a granátovým jablkem. Doprovázel ji (výborný) ne moc dobrý cizrnový koláč s jablky (recept nechtějte, zas jsem vymýšlela koniny) a zelený čaj, jako vždycky.








Co říkáte na tenhle typ článků? Nápad čistě snídaňového fotoblogu se mi moc líbí, kašičky jsou stejně nejlepší ♥

9 komentářů:

  1. Já jí většinou taky nechávám v lednici přes noc a ráno ohřeju v mikrovlnce :D Prostě v týdnu nestíhám si jí udělat na plotně .. A dneska jsi měla pěknou snídani teda ! :) a ten koláč musí být výbornej !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tvarohem nebo jogurtem není tak špatnej no :) Skoro jsem ho nedoslazovala, takže to není žádná hitparáda, ale o to je zdravější a to se přeci cení :)

      Vymazat
  2. Všechno to vypadá nádherně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to zkrátka praktické, ale už to nemá to kouzlo :( :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ja si na ranajky celkovo strasne potrpim, takze za mna ano, kludne pridavaj ranajkove posty, tento je super! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) asi to tak udělám, slaná jídla mě prostě nebaví :D

      Vymazat
  5. ja mam taketo clanky moc rada! super!

    Pozyvam na giveaway o Gucci Rush 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat