Už ani nevím, kdy jsem naposledy vařila ovesnou kaši v kastrůlku na plotně. Je to celkem škoda, že jsem to klasické ranní míchání odstavila na vedlejší kolej, sporák nahradila mikrovlnka a vločky namočené přes noc (ve vodě, ty čuně!). Dnešek nebyl výjimkou. Hlavním úkolem bylo uvařit perfektní kaši, na pohled i (na dotek) na chuť. Tak tady je. Perníková ovesná kaše se lněným semínkem, banánem a granátovým jablkem. Doprovázel ji (výborný) ne moc dobrý cizrnový koláč s jablky (recept nechtějte, zas jsem vymýšlela koniny) a zelený čaj, jako vždycky.
Co říkáte na tenhle typ článků? Nápad čistě snídaňového fotoblogu se mi moc líbí, kašičky jsou stejně nejlepší ♥
Já jí většinou taky nechávám v lednici přes noc a ráno ohřeju v mikrovlnce :D Prostě v týdnu nestíhám si jí udělat na plotně .. A dneska jsi měla pěknou snídani teda ! :) a ten koláč musí být výbornej !
OdpovědětVymazatS tvarohem nebo jogurtem není tak špatnej no :) Skoro jsem ho nedoslazovala, takže to není žádná hitparáda, ale o to je zdravější a to se přeci cení :)
VymazatTo vypadá krásně :-)
OdpovědětVymazatVšechno to vypadá nádherně :)
OdpovědětVymazatJe to zkrátka praktické, ale už to nemá to kouzlo :( :D
OdpovědětVymazatJa si na ranajky celkovo strasne potrpim, takze za mna ano, kludne pridavaj ranajkove posty, tento je super! ;)
OdpovědětVymazatDěkuju :) asi to tak udělám, slaná jídla mě prostě nebaví :D
Vymazatja mam taketo clanky moc rada! super!
OdpovědětVymazatPozyvam na giveaway o Gucci Rush 75ml, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html
Looks so lovely!
OdpovědětVymazat