středa 30. října 2013

Čtvero snídání

Tak se zase hlásím s velkými novinami! Dala jsem na Vaše rady a světe div se, věci se daly do pohybu.
Trošku jsem si zvětšila porce, ke každému jídlu přidala zeleninu a voilà !
  Už jsem zase krotká jako beránek :) .Chybami se člověk učí a já teď už vím, že bych měla hlavně víc poslouchat své tělo a když se začne chovat nezvykle, měla bych se snažit odhalit proč a ne si pořád jenom zoufat a poddávat se tomu.

Začala jsem cvičit s Jillian! Už asi postopadesáté (počtvrté?) jsem odcvičila první den 30 Day Shred a cítím, že jsem připravená na změnu. Jak se říká, jestli nesnášíš začínat pořád a pořád odznova, tak pokračuj a nepřestávej! Vím, že jestli mě někdo dokáže dostat zpátky do latě a naučit mě pravidelnosti, tak je to rozhodně Jillian. Jen to její žvatlání mě už (po stopadesáté) nebaví, tak bych moc ocenila nějaké tipy na nakopávací písničky (nebo nejlépe playlisty, ať s tím nemám žádnou práci :D), díky moc! Zatím na to jdu zlehka, mám problémy s koleny a nechci je zbytečně přemáhat, takže se snažím minimalizovat zátěž, případně si cviky upravuju, abych je nepřemáhala, navíc mám zákaz dřepovat (bububu, pane doktore!), tak se fakt snažím, protože nad zdraví nic není :)

No ale teď už ke slíbeným snídaním. Je to velice roztomilá (a chutná) čtveřice, tak jdem na to :)

 ovesná se švestkami (chudinky jsou v mražáku), schovaným banánem a (nejoblíbenějším) banánovým přelivem, bez kterého by kašička nebyla kašičkou (určitě se o něm ještě zmíním, mix banánu v mléce ♥)

dýňový chlebíček podle B*, který je spíš bábovka, která selhala, nahoře se připálila a uvnitř nedopekla (nemátě s tím někdo zkušenost? bojím se, že nám trouba odchází do troubového nebe, možná je to tou silikonovou formou nebo fakt nevím :( ), tvaroh utřený s jogurtem, skořice a mák, banán (i přes všechna úskalí ta buchta byla stejně dobrá :D )

tahle ubohá hroudička jsou mrkvové lívanečky (víceménně odtud, s normálním mlékem, zapomněla jsem na kokos, neměla jsem ořechy, nedávala jsem cukr, přidala jsem vločky... :D), tvarohovo-banánový přeliv (tvaroh+jogurt+mléko+banán= mix= ♥), zelený čaj z albertu (super!). mé lívanečky jsou jasným důkazem jídla, co lépe vypadá, než chutná :D (a protože mi zbyl přeliv, utíkala jsem si ještě pro musli a Dobré z ovsa)

výjimečně pohanková (pohanka mi moc nejede, ale když už byla vařená..) se švestkami, banánem, rozinkami, oříškovým musli a oblíbeným přelivem (který i z nedobré pohanky udělá božský pokrm :D)

P.S. vůbec jsem nečekala, že mám na všech fotkách stejné pozadí, musím se polepšit
P.P.S. snídaně jsou teď jediné jídlo, co se mi chce fotit, ale můžu Vás ubezpečit, že i všechno ostatní je zdravé a dobré! :)
P.P.P.S. nechce se mi do školy, bůůů 

10 komentářů:

  1. Super fotky, až mám chuť na něco dobrého. Máš to krásně nazdobené. :-D S koleny s Tebou opravdu soucítím, mám to stejně, žádná sranda. :-/
    Nakopávací písničky asi neporadím, já totiž poslouchám hlavně playlist ze soundracků z her a filmů. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. To je krás!
    S tím chlebickem me to mrzí :-\

    OdpovědětVymazat
  3. Dýňový chlebíček vypadá jako perník. :P

    OdpovědětVymazat
  4. ty palačinky vypadají dobřee!:)

    OdpovědětVymazat
  5. S bábovkou, která se nahoře spálila a uvnitř byla nedopečená mám taky zkušenost, a můžu říct, že je to jednoznačně silikonovou formou! V litinové, nebo jak se ten materiál jmenuje, se mi to nikdy nestalo, ale jednou jsem zkusila silikonovou a dopadlo to katastrofálně.
    Jinak všechno vypadá božsky, miluji banán!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, tu silikonovou hrůzu už nikdy nepoužiju, i když mamka v ní peče bábovky běžně a všechno je ok, tak mám asi jen smůlu :)

      Vymazat
  6. Tak já už se těším na další fotky jídla. Kdybych do sebe právě nenaládovala kousek čokolády asi bych z toho dostala hlad :-)
    Just be yourself by Petra

    OdpovědětVymazat