pátek 27. září 2013

Název prvního příspěvku

  Je pátek, ponurý podzimní den a já jsem si právě založila (stopadesátý) blog. Tentokráte na trochu jiné téma. Místo pubertálních výlevů bych se chtěla věnovat výlevům o jídle (které mi chutná až moc), motivaci (kterou ztrácím), cvičení (na které kašlu, lenochu!) a tomu, co mi příjde na mysl.
  Aby bylo jasno, momentálně mám za sebou zhruba tříměsíční cestu světem zdravé výživy, která mě neuvěřitelně baví (recepty, tipy, nakupování jídla) a naplňuje. Shodila jsem zhruba 6 kilo (hurá), ale nejsem žádným zastáncem té magořiny co se váhy týče, v momentě, kdy budu mít 70 kilo a budu super sexy hot, tak budu mnohem spokojenější, než s šede v podobě špíčků a dvou brad.
  Začínám tedy blogovat se 60kg (zítra se zvážím, přísahám!) po dni menšího obžerství (díky, babi za ty zapékané mysli (na zdraví, prej) alá cukr. No. SEBEKONTROLA!


na závěr jedna morová francouzská snídaně z předtřemilety - du pain (no bagetka přeci, bílá mouka! mor!) s máslem a domácí švestkovou marmeládou s kusy celých švestek (lepší jsem nejedla, cukr! no ty prase jedno) a zelený čaj

(a teď bych doopravdy nechtěla, aby to bylo bráno vážně, klasické francouzské snídaně jsou skvělá věc a člověk by si občas měl dopřát co srdce ráčí, na tumblru je moderní tomu říkat moderation! ) 

V.

4 komentáře:

  1. velmi si mě pobavila, "moderation" přesně tak...nápis "na zdraví" na emco zapékaných mysli, mě tak irituje, že už jsem ho měla v obchodě několikrát chuť přeškrtat hodně tlustou černou fixou...gratuluji ke zhubnutí a taky k rozumnému pohledu na věc;)

    OdpovědětVymazat
  2. Držím ti palce. Já jím víceméně zdravě, ale nenechám si ujít občas nějakou méně zdravou dobrotu. Přestala jsem se omezovat, ale na zdravý životní styl jsem zkrátka po čtyřech letech navyklá. Mou nejhorší slabinou je sladké, obzvláště všechno čokoládové. A protože mou vášní je pečení a vaření, vyhýbám se tomu jen těžko. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme stejný problém (i když to snad ani takový problém není ne? :)) po tom, co jsem se naučila jíst zdravě, jsem se i naučila vědět, co jím a co bych měla jíst a nemám žádnou potřebu se cpát jako kdysi. I když poslední dobou si dost ujíždím (ale alespoň se uklidňuju tím, že si to uvědomuju), no a to sladké, no a to pečení! :))

      Vymazat